We verblijven nu laatste dagen in Hoi An Boutique Beach resort en willen jullie laten weten dat we een geweldige reis hebben. Echt op maat gemaakt voor ons, heel erg bedankt!

De samenwerking met de lokale agent is heel goed; we hadden echt het gevoel dat er aan ons gedacht werd.

In Hanoi t hotel was n top ontbijt! Kamers ook heel prettig. Ha Long Bay was onbeschrijflijk mooi, ook al was t niet zonnig. De boot van alles voorzien; en de activiteiten goed uitgekozen, we hebben gekanood, tai chi gedaan, rots in geweest.

Het vervoer was allemaal prima geregeld; heerlijk dat de taxi of het busje voor kwam rijden!

De gids in de bergen voelde goed aan wat we wilden en aan konden; het is hier overdag nl steeds boven de 35 graden, best heet voor een wandeling of een fietstocht. Verrassend avondprogramma in Mai Chau: dansvoorstelling van dit bergdorp, heel erg leuk! Het ontbijt was hier wat minder trouwens.

Hue was weer zo’n belevenis, heel goede gids die ons veel van de geschiedenis van Vietnam heeft verteld tijdens de stadstour met riksja fiets, taxi en boot! Het hotel Hue in Hue was wat ons betreft een ster te veel, beetje te sjiek maar t zwembad was wel even lekker.

Nu in Hoi An voelen we ons helemaal thuis in Boutique hotel, sfeervol ingericht, zwemmen tot 22:00 in t zwembad ( strand is echt te heet), heerlijk eten met uitzicht op zee! Precies wat we ons voor de laatste paar dagen bedacht hadden.

Heel erg bedankt voor alles!

Met vriendelijke groeten,

Maike en Petra

Mekong Reizen 10 10