Reistips Azië | Reisinformatie | Mekong Reizen

Je rondreis in Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Myanmar plan je het beste bij de specialist. Mekong Reizen biedt alleen rondreizen naar Indochina aan, zo weet je zeker dat wij weten waar we over praten en je goed kunnen adviseren. Onze rondreizen hebben je veel te bieden én ze laten zich ook nog eens prima met elkaar combineren. Wij zeggen niet voor niets: Indochina, waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Mekong reizen helpt je daarom graag verder bij het samenstellen van je rondreis.

Nuttige informatie over Vietnam

Vietnam

Een rondreis in Vietnam is reizen in het land van overweldigende natuur, oude keizerlijke steden én hip en trendy Hoi Chi Minh.

Meer over Vietnam

Nuttige informatie over Laos

Laos

Het authentieke Laos is nog onontdekt en nog lang niet in de greep van het toerisme. Geniet van de ongerepte natuur, de relaxte sfeer en de rijke cultuur.

Meer over Laos

Nuttige informatie over Cambodja

Cambodja

De voornaamste reden voor velen om naar Cambodja te reizen is het prachtige tempelcomplex Angkor. De mystieke tempels van Angkor Wat worden gezien als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld.

Meer over Cambodja

Nuttige informatie over Thailand

Thailand

Thailand, het land van de glimlach. Tijdens je rondreis maak je kennis met de gastvrije bevolking. Thailand is een gevarieerd land wat veel te bieden heeft. Van witte zandstranden in het zuiden tot aan het spectaculaire berggebied in het noorden.

Meer over Thailand

Nuttige informatie over Maleisië

Maleisië

Je zult zeker geen spijt krijgen van een rondreis door Maleisië. Wij leggen je graag uit waarom het de moeite waard is om Maleisië als je volgende bestemming te overwegen en helpen je met het maken van een onvergetelijke rondreis.

Meer over Maleisië

Nuttige informatie over Myanmar

Myanmar

Myanmar is een authentieke bestemming met Boeddhistische tempels, natuur en koloniale bevolking. Één van de highlights is de stad Bagan, deze stad staat bekend om de ruim 2000 tempels en reünies die je hier kunt gaan bewonderen. Ervaar tijdens je rondreis de ongerepte natuur en maak kennis met de gastvrije bevolking.

Meer over Myanmar

Algemene reisinformatie

Reisinformatie

Algemene reisinformatie over de ontvangst van je reisbescheiden en de benodigde documenten. Hoe het zit met de bagage en welke verzekeringen voor je reis naar Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Myanmar aan te bevelen zijn.

Meer over Reisinformatie

Visum en geldzaken

Visum en geldzaken

Praktische reisinformatie over je visum en geldzaken voor je rondreis naar Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Myanmar.

Meer over Visum en geldzaken