Indochina: rondreizen in Vietnam, Laos en Cambodja

Je rondreis in Vietnam, Laos en Cambodja plan je het beste bij de specialist. Mekong Reizen biedt alleen rondreizen naar Indochina aan, zo weet je zeker dat wij weten waar we over praten en je goed kunnen adviseren. Vietnam, Laos en Cambodja rondreizen hebben je veel te bieden én ze laten zich ook nog eens prima met elkaar combineren. Wij zeggen niet voor niets: Indochina, waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Mekong reizen helpt je daarom graag verder bij het samenstellen van je rondreizen naar Vietnam, Laos en Cambodja.

Waarom Indochina?

Vietnam, Laos en Cambodja

Waarom een rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja? Wat maakt ze tot zulke fantastische vakantielanden? Mekong reizen geeft je graag antwoord op die vraag. Lees hier wat een rondreis in Vietnam, Laos en Cambodja zo leuk maakt!

Meer over Vietnam, Laos en Cambodja

Algemene reisinformatie

Reisinformatie

Algemene reisinformatie over de ontvangst van je reisbescheiden en de benodigde documenten. Hoe het zit met de bagage en welke verzekeringen voor je reis naar Laos, Cambodja en Vietnam aan te bevelen zijn.

Meer over Reisinformatie

Wij kennen de mooiste plekken in Indochina

Indochina highlights

We hebben enkele van de highlights in Laos, Cambodja en Vietnam voor je op een rijtje gezet. Plaatsen maar ook natuurgebieden en tempels of een bepaalde streek. We weten dat we hierbij niet compleet zijn! Kun je nagaan hoeveel moois Indochina je nog meer te bieden heeft tijdens je rondreis door Laos, Cambodja en Vietnam..

Meer over Indochina highlights

Reisperiode en klimaat in Vietnam, Laos en Cambodja

Reisperiode, klimaat en weer

Als je wilt weten wat de beste periode is om Indochina te bezoeken kun je het beste kijken naar de weersomstandigheden in Laos, Cambodja en Vietnam. Hoewel relatief dicht bij in de buurt gelegen zijn de afstanden nog best pittig waardoor er ook verschillen zijn in de diverse regio's.

Meer over Reisperiode, klimaat en weer

Vliegen naar Vietnam, Laos of Cambodja

Je vlucht

Reserveer je bij Mekong Reizen je rondreis naar Vietnam, Laos en/of Cambodja dan bieden we je ook een ticket aan. Je kunt ook zelf je ticket kopen en ons alleen het landarrangement laten organiseren. De ticketprijzen die wij aanbieden zijn inclusief luchthaven belastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen. Tickets boeken wij alleen als service voor gasten die bij ons een landarrangement reserveren. Je kunt dus niet een los ticket bij ons kopen.

Meer over Je vlucht

Praktische reisinformatie

Praktische info

Praktische reisinformatie over gezondheid, geld en vervoer tijdens je reis naar Vietnam, Laos en Cambodja.

Meer over Praktische info