Wij kennen de mooiste plekken in Indochina

We hebben enkele van de highlights in Laos, Cambodja en Vietnam voor je op een rijtje gezet. Steden, maar ook natuurgebieden, tempels of streken. We weten dat we hierbij niet compleet zijn! Kun je nagaan.. Wij helpen je uiteraard ook graag verder om de ideale rondreis door Laos, Cambodja en Vietnam uit te stippelen. Al onze voorbeeldreizen kunnen daarom altijd aangepast worden om ze helemaal passend te maken op jouw wensen.

Halong Bay, drakenrug in het water

Halong Bay

De baai van Halong bay staat niet voor niets op de Unesco lijst van wereldwonderen. Hier kijk je je ogen uit en kun je heerlijk relaxen op de luxe jonk waarmee je de baai gaat verkennen.

Meer informatie

Keizerlijk Hue

Keizerlijk Hue

Hue is de Vietnam highlight om je culturele hart op te halen. Paleizen, keizerlijke tombes en een verboden stad. Verken jij ook Hue op de fiets en boot met je gids?

Meer informatie

Angkor Wat, Cambodja's trots

Angkor Wat

De oude tempelstad Angkor Wat kent vele hoogtepunten. De Angkor Wat tempel, de lachende boedhha beelden van de Bayon tempel en Preah Khan.

Meer informatie

Het leven is relaxed in Luang Prabang

Luang Prabang

Je Laos rondreis is niet compleet zonder Luang Prabang. Het is de place to be als je wilt chillen tussen de bergen en de tempels. Bezoek de monniken tijdens de heilige ochtendceremonie.

Meer informatie

Het levendige Hanoi

Hanoi

Je Vietnam rondreis kun je prima in Hanoi starten. Het is de stad van Ho Chi Minh. In de oude binnenstad heb je veel winkels en restaurants in de straatjes die voorheen ieder hun eigen ambacht herbergden.

Meer informatie

Het hoge noorden bij Sapa

Sapa

Je Vietnam rondreis maak je helemaal compleet met een bezoek aan de bergvolkeren rondom Sapa in het noorden. Zo'n trekking kun je zo lang maken als je zelf wilt. Een dag, twee of misschien wel een week?

Meer informatie

De hoofdstad Vientiane

Vientiane

Bezoek tijdens je Laos rondreis ook Vientiane. De hoofdstad van Laos en een heerlijk rustige en overzichtelijks stad met mooie tempels en een leuke avondmarkt. Het best verken je de stad wandelend of fietsend.

Meer informatie

De bruizende hoofdstad Phnom Penh

Phnom Penh

Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja zou je altijd moeten opnemen in je rondreis in Cambodja. Het Royal Palace, de legende van Lady Penh hill en het Rode Khmer verleden. Phnom Penh is een bijzondere stad.

Meer informatie

Hoi An, gezelligheid nabij de kust

Hoi An

Gezelligheid troef in de oude stad van Hoi An. Prachtige Chinese en Japanse tempeltjes, rustieke huisjes met Franse invloeden en veel leuke restaurantjes en winkels. Je kunt hier heerlijk eten.

Meer informatie

Wonderlijke kruiken in Laos

Plain of jars

Wil jij de wonderlijke Plain of Jars in Laos bezoeken? Het is nog steeds een mysterie waar de enorme kruiken vandaan komen. De omgeving van Phonsavan is sowieso interessant.

Meer informatie

Levendigheid en brommers all over the place

Ho Chi Minh city

Ho Chi Minh city, brommers all over the place. Het War museum en het Franse postkantoor zijn highlights. De Chu Chi tunnels liggen net buiten de stad.

Meer informatie

Water en Khmer cultuur in zuid-Laos

4000 Islands en Khmer cultuur

Ih het zuiden van Laos heb je enkele prachtige plekken. Zo ligt er de Wat Pho bij Champassak. De beroemde Irrawaddy dolfijn vind je bij de 4000 Islands

Meer informatie

Je bent nog maar een enkele klik verwijderd van ons enorme aanbod rondreizen in Laos, Cambodja en Vietnam. Kijk snel welke reis het beste bij jou past!