Vliegen naar Vietnam, Laos of Cambodja

Reserveer je bij Mekong Reizen je rondreis naar Vietnam, Laos en/of Cambodja dan bieden we je ook een ticket aan. Je kunt ook zelf je ticket kopen en ons alleen het landarrangement laten organiseren. De ticketprijzen die wij aanbieden zijn inclusief luchthaven belastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen.

Hou je er rekening mee dat je vrijwel altijd pas de volgende dag in Indochina aankomt als je vanuit Europa vliegt?

Vietnam airlines is de nationale maatschappij in Vietnam en één van de mogelijkheden om naar Vietnam te vliegen.
Vietnam airlines is de nationale maatschappij in Vietnam en één van de mogelijkheden om naar Vietnam te vliegen.

Mocht je bij ons alleen het landarrangement boeken is dat iets om rekening mee te houden! Woon je in Nederland en België en reis je naar Indochina dan zijn Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en soms Frankfurt of Parijs de meest logische plaatsen om je reis te beginnen. Vanuit Duitsland zul je vaak nog een extra overstap hebben! Ben je woonachtig in de grensgebieden is het zinvol om de verschillende alternatieven te bekijken, het kan soms flink schelen in prijs!

Vliegen naar Vietnam
Er zijn verschillende manieren om naar Vietnam te vliegen. De meeste rondreizen starten in Hanoi of in Ho Chi Minh city. Beide steden worden door diverse luchtvaartmaatschappijen aangedaan. Soms zelfs met een rechtstreekse vlucht. Je reis kun je ook eenvoudig combineren met een overstap in boeiende steden als Dubai, Kuala Lumpur, Hong Kong of Bangkok. We informeren je graag over de mogelijkheden. Prima opties vanaf Amsterdam zijn KLM, Emirates, Qatar, Vietnam airways en Qatay Pasific of Thai Airways.

Vliegen naar Cambodja
Ook Cambodja kun je op verschillende manieren aanvliegen. De rondreizen starten in Phnom Pehn of Siem Reap. Rechtstreeks vliegen is niet mogelijk, je hebt altijd een overstap. Prima opties vanaf Amsterdam zijn Emirates, Qatar airways, Vietnam airways en Thai Airways. Met de laatste vlieg je het best als je je Cambodja reis combineert met een bezoek aan het bruisende Bangkok.

Vliegen naar Laos
Laos vlieg je het makkelijkst vanuit Vietnam en Thailand aan. De rondreizen starten in Vientiane of Luang Prabang. Rechtstreeks vliegen is niet mogelijk, je hebt altijd een overstap. Prima opties vanaf Amsterdam zijn Vietnam airways en Thai Airways. Met de laatste vlieg je het best als je je Cambodja reis combineert met een bezoek aan het bruisende Bangkok. Ben je een liefhebber van het combineren van je reis in Laos met meerdere steden dan is een combi met Hanoi en Hong Kong ook mogelijk.

Wij bieden geen losse tickets aan
Wij bieden een ticket als service aan. Voor het uiteindelijk reserveren van het tickets rekenen wij een klein bedrag. Dat zit in de prijs die wij je aanbieden inbegrepen. Wij bieden zoveel mogelijk vluchten aan met een plezierige overstap. Het kan dus zijn dat je op internet een voordeliger ticket treft. Dit kan een aanbieding zijn of een vlucht met lange(re) overstap. Vaak hebben de tickets (ook die wij aanbieden) strikte annulerings-voorwaarden.

De namen die wij opgegeven krijgen voeren wij in als zijnde de reizigers. Dit dienen alle namen te zijn precies zoals op het paspoort vermeld staat. Voor eventueel niet correct aangeleverde namen of reisdata en de daaruit mogelijk voortvloeiende kosten is Mekong reizen op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen. Mekong reizen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor zaken die betrekking hebben op het feitelijk uitvoeren van de vluchten, eventuele vertragingen, aansprakelijkheden jegens luchtvaartmaatschappijen of voorwaarden voor annuleren van de vluchten. Wij sturen je altijd de namen ter controle retour zodat je zelf nog kunt controleren of het invullen correct is gebeurt.

Wat kost het vliegticket?
Omdat er veel mogelijkheden zijn en ook je route en periode van reizen bepalend is voor de uiteindelijke prijs van het ticket houden we het hier het liefst op een inschatting van de kosten voor je tickets. Aanbiedingen zijn er op beperkte momenten soms al rond de € 600,00 en soms zelfs nog iets minder naar Vietnam.Tickets voor Laos en Cambodja beginnen vaak bij € 650,00. Als je rekening houdt met een gemiddelde ticket prijs van zo'n € 750 - € 850 per persoon heb je een reëel bedrag voor ogen om je een beeld te geven wat een reis gaat kosten. Wij kunnen je altijd op zeer korte termijn informeren wat een ticket op welke datum kost.

Groene stoelen

GreenSeat: maak van je vliegtuigstoel een groene stoel

Uw reis is ook te boeken met een reis in een GreenSeat. U kiest dan bewust voor het compenseren van de CO2 uitstoot van uw vlucht. GreenSeat investeert door middel van jouw bijdrage in duurzame energie projecten die zorgen dat dat de hoeveelheid uitgestoten CO2, op een andere plek wordt voorkomen. Deze projecten zouden zonder deze investering niet tot stand komen. Zo draag je met GreenSeat bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden

Prijzen van de luchthavenbelasting / brandstoftoeslag zijn aan veranderingen onderhevig door de stijging van olieprijzen. Vluchtprijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.