Over Mekong Reizen | Azië reisspecialist | Mekong Reizen

Mekong Reizen is Indochina specialist. Wij organiseren bijzondere Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en/of Myanmar rondreizen en komen er liefst ieder jaar zelf. Mekong Reizen organiseert alleen reizen naar Indochina, al dan niet als combinatie van de landen. Wat dacht je van een gecombineerde Vietnam, Cambodja rondreis of Cambodja en Laos?

Mekong reizen is een bij de kamer van koophandel geregistreerde handelsnaam van Singha reizen BV. Ons zusje Singha reizen organiseert reizen naar Sri Lanka en bij Indus reizen reserveer je de mooiste India Rondreizen.

Singha reizen BV is een in 2008 door André Ladenius gestart internet reisbureau. Nadat hij met zijn gezin na de Tsunami huizen had gebouwd in Sri Lanka werd bij terugkomst besloten dat er 'iets' met projecten gedaan zou gaan worden. Dat werd een reisbureau dat met een deel van de opbrengst doelen ondersteund. Vanwege het succes van Singha reizen en het feit dat de combinatie van reizen en projecten zo goed is bevallen is besloten om ook andere landen in Zuid oost Azië aan te gaan beiden.

Huizen bouwen in Telwatta/Sri Lanka - Mekong reizen
Huizen bouwen in Telwatta/Sri Lanka - Mekong reizen

Wij zijn een internet reisbureau voor Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Myanmar rondreizen en bieden je middels een persoonlijke service bijzondere reizen aan. Al onze rondreizen zijn op maat aan te passen. Zo'n 80% van de reizen die wij voor onze gasten mogen verzorgen kennen maatwerk of een kleine aanpassing om het helemaal op maat te maken voor jou!

Mekong Reizen werkt op Indochina samen met zorgvuldig geselecteerde lokale collega's met jarenlange ervaring, vaak meer dan 25 jaar. Zij staan samen met het team in Nederland borg voor een keurig verzorgde reis en begeleiding daar waar nodig tijdens je reis. Daarnaast zullen onze lokale collega's je met raad en daad overdag (en indien nodig 's nachts) van dienst zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van kleinschalige reisorganisaties onder de naam van ons moederbedrijf Singha reizen BV, Mekong reizen is een bij de KvK Utrecht gedeponeerde handelsnaam van Singha reizen. Door dat wij bij de VvKR en ook bij de SGR zijn aangesloten ga je goed verzekerd op reis met Mekong reizen.