Onze garanties voor je Mekong reizen rondreis

Mekong Reizen vindt dat je als consument recht hebt op een onbezorgde vakantie. Een vakantie (via internet) reserveren doe je daarom het liefst bij een organisatie waarvan je zeker weet dat zij aan haar verplichtingen kan voldoen. Er moet een garantie zijn mocht door welke oorzaak dan ook de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kunnen voldoen... en die is er bij Mekong reizen!

Mekong Reizen is aangesloten bij de GGTO, het garantiefonds voor kleinere gespecialiseerde reisorganisaties. Voor jou een garantie dat je zonder zorgen met ons op vakantie kunt. Wij zijn daarnaast lid van de vVKR, dit is de vereniging van kleinere gespecialiseerde reisorganisatie. Organisaties die aangesloten zijn bij de vVKR kenmerken zich door een hoge mate van persoonlijke service en kennis van de landen die ze hun gasten aanbieden. Zie het gerust als een kwaliteitskeurmerk!

Stichting GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Dit wordt ieder kwartaal afgedragen aan de GGTO. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Daarnaast dient ieder jaar rekening en verantwoording afgelegd te worden middels het overhandigen van een goedgekeurd jaarverslag.

Mekong reizen en GGTO

Mekong reizen is een merknaam van Singha reizen BV en ingeschreven bij de GGTO onder nummer 1270. Ja vindt onze inschrijving terug in de lijst van aangesloten organisaties.

Garantiefonds GGTO