Rally over the River Kwai

In je eigen klassieker Indochina verkennen, wie wil dat nou niet?

Over groene, spitse bergen, dwars door dichte jungle, naar karakteristieke steden en langs betoverende rijstvelden. The Rally over the River Kwai heeft het allemaal. In samenwerking met Amazon Adventures organiseert Mekong Reizen deze bijzondere reis.

Jij rijdt in april 2022, samen met jouw klassieke auto, in 34 dagen 7500 kilometer dwars door Indochina. In de haven van Bangkok stap jij in jouw klassieker om landen in Azië te ontdekken die het meest tot de verbeelding spreken: Myanmar, Laos, Vietnam, Cambodja en Thailand.

Met je eigen klassieker toeren in Zuidoost Azië. Een bijzonder avontuur<br>
Met je eigen klassieker toeren in Zuidoost Azië. Een bijzonder avontuur

De route neemt je mee langs de meest adembenemende plekken. De bekende brug River Kwai, Bagan met zijn duizenden mystieke tempels, het woeste berglandschap van Noord Vietnam en indrukwekkend Angkor Wat zijn allemaal onderdeel van deze bijzondere reis. Tijdens de reis ga je onder andere de volgende activiteiten beleven:

  • Vliegen in een luchtballon over de tempels van Bagan
  • Hanoi verkennen op een Vespa
  • Cruisen door de baai van Halong Bay
  • De tempels van koloniaal Luang Prabang ontdekken

In de bergen van Vietnam overnacht je op deze bijzondere plek<br>
In de bergen van Vietnam overnacht je op deze bijzondere plek

Je verblijft in schitterende en comfortabele hotels. Een van de hotels die je zeker zal bijblijven is het Pristine Lotus Resort in Inle Lake, Myanmar. Het View Hotel in Luang Prabang in Laos is nog zo’n fijne plek om te overnachten. Een heerlijk verblijf gegarandeerd!

Ben je na 34 dagen en 7500 km verder toe aan een paar dagen ontspanning of wil je meer zien van een specifiek land? Mekong Reizen biedt je de optie aan om de rally te verlengen met een individuele rondreis. Kies bijvoorbeeld voor eiland hoppen in het zuiden van Thailand of de cultuur en natuur van West - Maleisië ontdekken.

Wij zijn trots om deel uit te mogen maken van dit onvergetelijke avontuur. Wil je meer weten over deze bijzondere rally? Klik dan hier om naar de officiële website van de Rally over the River Kwai te gaan.

Indrukwekkende tempels in Bagan<br>
Indrukwekkende tempels in Bagan
De Ha Giang Loop slaan we tijdens deze reis niet over<br>
De Ha Giang Loop slaan we tijdens deze reis niet over
Vriendelijke gezichten onderweg<br>
Vriendelijke gezichten onderweg