Reizen met een doel in Indochina

Naast al het mooie dat Indochina je in de landen Vietnam, Laos en Cambodja te bieden heeft zijn het ook een landen waar je hulp van harte welkom is. Met name Laos en Cambodja kennen nog delen waar de mensen of dieren best wel wat hulp kunnen gebruiken. Door je reis bij Mekong reizen te boeken draag je altijd bij aan een project in één van de landen. We richten ons daarbij op hulp aan kinderen en vrouwen.

Mekong reizen is een onderdeel van Singha reizen BV en is een in 2008 door André Ladenius gestart internet reisbureau. Nadat hij met zijn gezin naar Sri Lanka op vakantie was geweest zijn zij het jaar erna terug gegaan om hulp te bieden bij de wederopbouw na de Tsunami. Er werden huizen gebouwd in Telwatta en mensen werden voorzien van middelen om weer een bestaan op te bouwen. Telwatta is dorpje aan de zuid-west kust vlak bij de plek waar de trein door de golven werd meegesleurd. Het werk daar leverde vrienden voor het leven en extra familie op! Bij terugkomst werd besloten dat er 'iets' met projecten gedaan zou gaan worden. Dat werd een reisbureau om ook middelen te behouden om dat te doen.

In 2014 is Singha reizen een bestemming van "Reizen met een doel" geworden. André heeft ook een reclamebureau waarmee uitdagende concepten bedacht worden en hij helpt bedrijven bij hun positionering met concepten, vormgeving, trainingen en workshops. Ook daar neemt hij dus mensen mee op reis en dat is dan ook zijn passie. Met reizen met een doel worden ook meerdere landen in zuid-oost Azie aangedaan. Tropicreizen is de Malediven reisspecialist, de reisspecialist voor Vietnam, Laos en Cambodja is Mekongreizen. Je draagt op het moment dat je gast bent van één van de reisbureau's van Reizen met een doel altijd een beetje bij aan projecten in het land zelf bij.

De volgende nieuwe bestemmingen dienen zich al aan! Zo zal in 2017 Baganreizen.nl voor reizen naar Myanmar het licht gaan zien en Sakurareizen.nl voor rondreizen in Japan.

Een deel van onze bedrijfsopbrengst gaat naar goede doelen. Het overige deel is voor ontwikkeling nieuwe reizen, reserveringen, bureaukosten en een deel winst voor de onderneming. Voor jou een garantie dat je met een gezond bedrijf afspraken maakt en dat je er van op aan kunt dat de gemaakte afspraken keurig worden nagekomen. Wij zijn daarom ook aangesloten bij de vVKR en de GGTO. Dan ga je zeker op reis!