Individuele reizen Azië op maat | Mekong Reizen

Onze rondreizen naar Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, Maleisië en Myanmar zijn met zorg voor je samengesteld. Kies rechts een categorie of gebruik het filter om de resultaten te verfijnen. Iedere rondreis is natuurlijk ook op maat aan te passen. Wij helpen je graag verder met het samenstellen van je ideale vakantie!

Filter reizen op:

Reis aanpassen?

Het is mogelijk je Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en/of Myanmar rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een ander hotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan als je het aanvraagformulier invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Vliegtickets

Naast het op maat maken van je persoonlijke rondreis kan Mekong Reizen je ook helpen met een vliegticket. Wij werken samen met de grootste ticket leveranciers van Nederland, waardoor je kunt profiteren van de beste tarieven. Je kunt uiteraard ook zelf een ticket kopen en ons alleen je reisarrangement laten verzorgen.

De mooiste individuele reizen in Azië

Heb je altijd al een keer een individuele reis in Azië willen maken? Is dit om een of andere reden nooit doorgegaan, maar wil je nu dan toch graag de stap maken om deze fascinerende landen te ontdekken? Dan raden wij je aan om gewoon eens te komen kijken bij wat Mekong Reizen op dit gebied allemaal te bieden heeft. We hebben als bedrijf veel ervaring op het gebied van reizen door Indochina en zetten onze kennis graag in om ook voor jou een droomreis samen te stellen. Elders op onze website vind je een overzicht van alle reizen die wij door deze regio voor je klaar hebben staan.

Individuele reizen Azië

Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en/of Myanmar zijn prachtige, licht mysterieuze maar zeer gastvrije landen. Het is een echt avontuur om door deze landen een mooie reis te maken. We hebben bij Mekong Reizen een ruim aanbod aan verschillende reizen, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat je straks alles van deze landen te zien krijgt wat de moeite waard is. Je kunt hierbij kiezen voor een individuele reis, maar ook voor een reis met je gezin of in een groep. Binnen deze mogelijkheden kun je er dan ook weer voor kiezen hoe lang je wil reizen en welke plekken je allemaal wil bezoeken.

Bijzondere individuele reizen in Azië maken

Ben jij op zoek naar een reisorganisatie die expert is op het gebied van reizen door Individuele reizen in Azië? Dan hoef je alleen maar even op onze website bij de verschillende reizen te komen kijken. We weten zeker dat je tussen onze reizen naar Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en/of Myanmar een reis zult zien staan die helemaal naar jouw wens is. Je kunt er daarbij altijd voor kiezen om de reis in kwestie aan te passen als er bepaalde andere plekken zijn die je graag een keer zou willen bezoeken. Neem gewoon eens contact met ons op als je onze individuele reizen in Azië met ons wil bespreken.