Volg het pad van de Belgische Mol in Vietnam

Onze Mekong reisspecialisten kijken dit jaar met veel interesse naar ‘De Mol’ België! Dit seizoen speelde zich namelijk af in Vietnam. Wij herkennen tijdens de afleveringen veel locaties en accommodaties waar de kandidaten verblijven. Wil jij ook deze bijzondere plekken bezoeken? Lees dan verder.


Avontuurlijk Ninh Binh

Het seizoen begint in Ninh Binh waarbij in aflevering twee een prachtige wandeling wordt gemaakt door het platteland. Eindigend met een flinke beklimming van de Hang Mua Cave. Zo’n 500 treden verder wordt je beklimming beloond met een spectaculair uitzicht op de bergen. Eén van de hoogtepunten in Ninh Binh en een leuke activiteit tijdens onze Cultuur en natuur highlights budgetreis. Bekijk nu de reis!


In aflevering drie verblijven de deelnemers in de bijzondere Mua Caves Ecolodge. Eén van onze favoriete accommodaties die je b.v. kunt toevoegen aan de highlights van noord en zuid Vietnam in stijl rondreis. In de opdracht maken de deelnemers een boottocht in Trang An en overnachten ze met hun dier in Tam Coc Bungalow. De mannen krijgen ondertussen les in de mooie Thai Vi Tempel vlakbij Tam Coc. Bezoek je Ninh Binh tijdens een van onze reizen? Dan kunnen we een bezoek aan de Thai Vi Tempel en Hang Mua Cave toevoegen.

> BEKIJK ALLE VIETNAM | LAOS | CAMBODJA RONDREIZEN
De kandidaten van De Mol België op de Hang Mua Cave<br>
De kandidaten van De Mol België op de Hang Mua Cave
De groene omgeving van Ninh Binh is adembenemend!<br>
De groene omgeving van Ninh Binh is adembenemend!


Halong Bay drakenrug baai

In de aflevering erna vertrekken ze naar het prachtige Halong Bay. Vanaf daar varen ze met boten tussen de kalkstenen rotsen door naar een onbewoond eiland in de baai. ‘s Avonds barbecueën op het strand en slapen in tenten. Wat een avontuur!

Na een opdracht in het water gaat de groep naar het exclusieve Van Boi Ecolux Island. Een resort op een privé eiland met hutjes op het strand waar ze even helemaal tot rust kunnen komen. Cat Ba is het grootste eiland van Halong Bay en de deelnemers maken een prachtige wandeling door de jungle. De wandeltocht eindigt aan de rand van de jungle in het hotel Whisper Nature Bungalow. Een leuk hotel dat wij ook graag toevoegen aan je maatwerk reis!

Wil jij graag verblijven op één van deze locaties? Laat jij ook een reis op maat maken waarin je in deze accommodaties verblijft? We helpen je graag verder. Mail ons je wensen en voor je het weet bezoek jij ook het mooie Vietnam!

Laat je inspireren met onderstaande Vietnam reizen:

Vietnam Budget Highlights reis 15 of 18 dagen

Veelzijdig Vietnam in drie weken

Best of Vietnam en Cambodje in 22 dagen

Vietnam rondreis met het hele gezin


> BEKIJK ALLE VIETNAM | LAOS | CAMBODJA RONDREIZEN

Sri Lanka of India bezoeken?
Bekijk de websites van onze 'zusjes' Singha reizen en Indus reizen voor onze andere bestemmingen.